Un nou număr al revistei Optimism

A apărut numărul 27 al revistei Optimism realizat de echipa Fundației Baylor Marea Neagră.

În paginile revistei pot fi citite articole în care se prezintă ultimele noutăți cu privire la infecția cu HIV și noua terapie destinată persoanelor cu hepatita C. De asemenea se continuă seria materialelor din categoria “Pastila Psihologică” unde persoanele care trec printr-o stare de furie pot afla câteva sfaturi legate de modul în care pot depăși această situație.

Programele și proiectele derulate în cadrul Centrului de Excelență Baylor sunt descrise pe larg în paginile publicației.

Tot în revistă sunt relatate povești de viață ale beneficiarilor și impresii ale membrilor echipei legate de activitatea desfășurată în centru și pe teren, la domiciliul beneficiarilor.

“De la multe dintre deplasările pe teren ne întoarcem încărcați cu energie pozitivă atunci când vedem că eforturile noastre au dat roade, că atât adulții, cât și copiii sunt bine. Nu același lucru se întâmplă când găsim beneficiari care cu bună știință renunță să-și mai ia tratamentul sau duc o viață dezordonată punându-și în pericol atât sănătatea lor cât și a celorlalți membri ai familiei” a declarat una dintre asistentele sociale ale Baylor.

Share

Articole similare