Ia-ți inima în dinți și vaccinează-te!

Este recomandarea medicului tău infecționist. Rodica Mătușa este medicul tău, al unei generații care îi recunoaște vocea încă din anii unei copilării petrecute sub semnul îngrijorării celor din jur, rude și cadre medicale.

Povestea ta continuă, la fel și drumul, mai așezat, de adult care își împlinește visurile, după ce ai învățat să ții în frâu cu tratament și monitorizare atât îngrijorările cât și motivul acestora: infecția cronică.

Doamna doctor Rodica Mătușa este medic infecționist, doctor în științe medicale și s-a gândit să revină pentru a te ajuta să îți clarifici ideile și să iei o hotărâre.

Nu pretindem că este ușor sau că înțelegem toate neliniștile tale, dar cele patru mesaje video îți sunt adresate. Cu toții suntem bombardați zilnic cu informații. Uneori printre acestea se strecoară și unele false. De aceea ne întoarcem la cei care ne-au demonstrat că merită încrederea noastră, că nu vorbesc despre ceea ce nu cunosc.

Vei ști ce ai de făcut după ce vei viziona cele patru filme, și vei avea siguranța că știi de la un expert în îmblânzirea bolilor infecțioase:

  • cum te ajuta vaccinul anti-COVID-19 dacă ai HIV și un CD4 mic

  • de ce terapia antiretrovirală nu te protejează de COVID-19

  • de ce e mai bine să te vaccinezi chiar dacă ai avut COVID-19

  • cum îți poți îmbunătăți imunitatea având un stil de viață sănătos și făcând mai multă mișcare.

Ce te rugăm noi să faci mai departe, după ce vezi cele patru mesaje ale doctoriței Mătușa este să dai mai departe informația.

Ajută-i și pe alții să se hotărască! Informația corectă și deciziile informate, bazate pe date și fapte ne fac mai puțin vulnerabili!

Echipa Fundației Baylor Marea Neagră îi mulțumește doamnei dr. Roxana Carmen Cernat, medic primar la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța pentru consultanța științifică oferită în cadrul acestui proiect.
Acest proiect ne-a permis reluarea unei mai vechi colaborări cu prietenii noștri de la Atelier Media. Ceea ce vedeți este rodul muncii unor oameni care pun profesionalismul pe primul loc, indiferent de dimensiunile proiectului. Multe dintre proiectele Fundației Baylor Marea Neagră ajung la dumneavoastră cu ajutorul lor și le mulțumim. 

« Inapoi la lista