Programare testare

La Baylor te poți testa pentru HIV, hepatita B și hepatita C. Poți alege să te testezi doar pentru o infecție sau poți beneficia de pachetul COMBO, prin testarea pentru cele trei infecții.

Gay-Friendly-Home-Inspector-NYLa cabinet se efectuează un simplu test - în general, test de sânge- atât pentru hepatita B, cât și pentru hepatita C și HIV. Dacă ești diagnosticat cu hepatita B / C sau HIV, va trebui să faci față numeroaselor provocări în sistemul medical, dar este mai bine să înfrunți boala, să știi cum să eviți transmiterea infecției către alții și să iei în calcul opțiunile de tratament și strategiile de auto gestionare a bolii cât mai curand posibil.

ANUNT FOARTE IMPORTANT PENTRU CEI CARE DORESC SA SE PROGRAMEZE LA TESTARE
Daca doriti sa va faceti gratuit analizele de HIV si hepatitele B si C in cadrul serviciului de testare al Fundatiei Baylor Marea Neagra va puteti programa online folosind formularul de mai jos. Cand folositi sistemul electronic de programare de pe site sau va programati telefonic,  tineti cont de urmatoarele:
 • Programarile se fac doar in limita locurilor disponibile, maxim 67 pe saptamana;
 • Programul Baylor de testare este singurul gratuit din Dobrogea si din acest motiv este foarte solicitat;
 • Toate cheltuielile necesare desfasurarii acestui program gratuit de testare sunt acoperite 100% din fonduri private obtinute de echipa organizatiei, din strainatate.
Retineti ca testarea pentru hepatite nu este o urgenta si asteptarea unei programari cateva saptamani nu va afecteaza. Va rugam sa reveniti cu solicitarea pana veti reusi sa va programati. In cazul in care nu puteti ajunge la programare va rugam sa anuntati cu cel putin 24 de ore inainte. In caz contrar, nu va vom mai putea programa pentru testarea gratuita in urmatoarele 6 luni. Pe cei care doresc, din diferite motive, sa se testeze mai rapid decat este posibil sa se programeze la Baylor, ii rugam sa se adreseze laboratoarelor private unde pot face aceste teste contra cost. In vederea realizarii programarii online sunt necesare urmatoarele date personale: nume si prenume, numar de telefon si adresa de email. Acestea sunt folosite pentru rezervarea perioadei alese de dumneavoastra, la identificarea persoanei care se prezinta la testare, pentru a va trimite un mesaj pe email de confirmare a programarii la testare si de a va contacta telefonic in cazul in care apar modificari in programul serviciului de testare. Datele personale sunt sterse in ziua imediat urmatoare zilei in care aveti programarea la testare, indiferent daca ati venit sau nu sa va testati. Datele sunt colectate si prelucrate cu respectarea prevederilor Regulamentului  nr. 679/ 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Va multumim pentru intelegere!

Pentru a afla mai multe informații despre infecții și pentru a face mai eficientă discuția din cadrul consilierii vă invităm să parcurgeți chestionarul consiliere pretestare.

Va informam ca, din cauza lipsei echipamentelor individuale de protectie, Fundatia Baylor Marea Neagra nu îsi mai poate desfasura activitatea în conditii de siguranta pentru pacienti si pentru personalul propriu.

Ne aflam pe listele de asteptare pentru achizitionarea de echipamente de protectie standard si, pana la rezolvarea acestei situatii, suntem nevoiti sa întrerupem temporar activitatile cu beneficiarii.

Pacientii ne pot contacta si oferim consiliere virtuala (telefonica si prin internet) celor care au nevoie de noi. Gasiti informatii în acest sens pe pagina noastra de facebook si pe pagina www.baylor.ro

Facem acest lucru pentru a putea proteja toate persoanele care apeleaza la serviciile noastre.

Serviciile medicale si psihosociale pentru persoanele cu HIV si hepatite, precum si testarile rapide vor fi reluate de îndata ce comenzile de masti chirurgicale si alte materiale de protectie vor putea fi onorate de furnizori.

Regretam neplacerile pe care aceasta decizie le pot produce si planificam sa putem relua activitatea în cel mai scurt timp.

Programarea este validă doar in momentul în care ai primit confirmarea prin email sau telefonic! Te rugăm să introduci date de contact corecte, altfel nu-ți vom putea confirma programarea.

Programarea se poate face pentru O SINGURA persoana la un anumit interval orar. Programarile pentru mai multe persoane la aceeasi ora NU VOR FI LUATE IN CONSIDERARE.

Va anuntam ca o programare on-line este valabila doar DUPA CONFIRMAREA primita ca raspuns la solicitarea facuta prin formularul de contact de pe site. Veti primi un mesaj standard care va confirma ziua si ora programarii sau vi se va sugera o alternativa la ora aleasa, in cazul in care exista deja o programare pentru data respectiva.

Va rugam sa VERIFICATI PROGRAMUL CENTRULUI inainte de a trimite programarea.

Persoanele deja CONFIRMATE CA AVAND HEPATITA B SAU C si aflate in grija unui medic NU AU NEVOIE sa isi repete testul pentru ca analizele de confirmare nu vor fi infirmate de testul rapid. Va rugam nu luati sansa de testare a unei persoane care chiar are nevoie sa isi cunoasca diagnosticul

Va multumim, echipa Baylor!

Programul centrelor de testare

Centrul de Excelență
 • Adresa: Strada Prelungirea Liliacului nr 10, Constanța:
 • Program: Luni-Joi 08:30 - 11:30
 • Pentru acest cabinet te poți programa online folosind formularul de contact de mai sus.
Centrul de Asistență și Testare Rapidă din Tulcea
 • Adresa: str. 1848 nr. 32, Spitalul Judetean, sectia de boli infectioase, cabinet Baylor - parter
 • Pentru acest serviciu te poți programa doar telefonic.  Telefon: 0240.532.345
Centrul de Asistență și Testare Rapidă din Constanța
 • Adresa:  Bulevardul Tomis nr. 145, Policlinica I Constanța, cabinet 243 (intrarea vis a vis de parcare, pe lângă laboratorul Synevo de la parter)
 • Program: Luni 08:00 - 14:00, Miercuri 12:00 - 16:30, Joi 09:00 - 15:00
 • Pentru acest cabinet te poți programa online folosind formularul de contact de mai sus.