Strangere de fonduri

Cum ne poți ajuta

Cum ne poti ajutaAi ajuns pe pagina de unde poți afla cum să dăruiești ceva pentru a schimba vieți.  „Obişnuiţi-vă să dăruiţi” ne sfătuiește Cristian Turcanu în Arta de a trăi. „Dăruiţi măcar din ceea ce vă prisoseşte, dăruiţi celor din viaţa voastră ceea ce credeţi că au nevoie şi vă puteţi permite, dăruiţi celor ce îi iubiţi, dăruiţi celor ce vă iubesc. Când dăruieşti te desparţi de ceva „al tău” şi este singura situaţie în care te bucuri despărţindu-te de ceva „al tău”. Am putea spune că a dărui este o cale de a ajunge cât mai adânc în suflet pentru că profunzimile sufletului încep să fie întrezărite abia după ce învăţăm să ne „desprindem” de cele materiale.


A dărui este un act voluntar, însoţit cel mai adesea de emoţii foarte plăcute, un act prin care ne deschidem faţă de ceilalţi, un act de încredere, de comuniune, de iubire.  Dăruiţi zilnc ceva cuiva şi urmăriţi să fiţi cît mai conştienţi de ceea ce se petrece în sufletul vostru atunci cînd dăruiţi. Generozitatea este „sistemul imunitar” al sufletului, temelia multor virtuţi, lumina şi căldura unui suflet mare. A dărui este o acţiune – generozitatea este o stare a sufletului. Cel ce a dobândit generozitatea dăruieşte mereu, chiar şi atunci când nu mai are nimic al lui.”Cum puteți să vă arătați generozitatea pentru semeni  prin intermediul programelor Baylor?  • Donaţi periodic sau ocazional o sumă de bani pentru o cauză pe care o puteţi alege singuri

  • Direcţionaţi 2% din impozitul pe care îl plătiţi statului spre finanţarea programelor Baylor

  • Dacă sunteți conducătorul unei firme sau persoană fizică autorizată poți direcționa 20% din impozitul pe profit către Baylor, fără costuri pentru tine, iar suma daruită îți va fi dedusă din impozitul datorat!  Până pe 31 decembrie, poți să le dai banilor tăi un sens umanitar.

  • Dacă sunteţi angajat, donaţi lunar o mică sumă de bani de pe ștatul de plată. Dacă sunteţi angajator, completaţi suma donată de angajaţi, de exemplu dublând-o.
    Dacă sunteţi factor de decizie într-o companie, sponsorizaţi una din acţiunile fundaţiei, iar suma oferită vi se poate deduce din impozit!

  • Donaţi din produsele companiei dumneavoastră, alimente, medicamente sau orice ar putea ajuta funcționarea Centrului de Excelență, a Casei Florilor sau a programului de testare.


Fundația Baylor Marea Neagră
Cod Fiscal: 16810410
IBAN: RO34 UGBI 0000 0320 1470 2RON
Garanti Bank Constanta100% din fondurile strânse se îndreaptă direct către prevenirea și tratamentul bolilor infecțioase.

Donează acum pentru menținerea programelor. Ai o idee care ne poate ajuta? Ai întrebări, nelămuriri? Contactează-ne și te vom asista cu plăcere.Valentina MĂTUROI

Tel: 0241/691.730
E-mail: receptie@baylor-romania.ro