Stil de viaţă

Daţi click pe imagini pentru a deschide broşurile

  • Un stil de viaţă sănătos este benefic oricărei persoane, fie că este sau nu infectată cu HIV sau cu virusurile hepatitice B sau C. Broşura despre exerciţiile fizice ne spune care sunt mişcările care se potrivesc în funcţie de afecţiunile pe care le ai sau de vârstă, fiind un instrument care ajută la stabilirea unui mod de viaţă sănătos.

  • Fie că eşti infectat cu HIV sau cu virusurile hepatitice B şi C, fie că eşti o persoană fără probleme de sănătate, organizarea regimului alimentar este extrem de importantă. Echipa Baylor a pregătit o broşură din care se pot afla toate informaţiile de care un pacient are nevoie despre un stil de viaţă sănătos.

  • Un ajutor important în atingerea unui regim de viaţă sănătos este jurnalul alimentar. Documentul de mai jos oferă explicaţii referitoare la alimentaţia sănătoasă, colorată şi variată. Este necesar să realizăm că mâncarea are un rol mai important decât cel strict nutritiv, atât pentru persoanele sănătoase, cât şi pentru cele bolnave. Jurnalul alimentar face parte din componenta de stil de viaţă a programului Baylor pentru bolnavii cu hepatite, dar este folositor oricărei persoane care doreşte să aibă un stil de viaţă sănătos.