Calendar inscrieri

Fundaţia Baylor Marea Neagră vă invită să participaţi la simpozionul „Modificări patologice pulmonare descoperite prin examenul radiologic standard”.

Cursul se adresează medicilor, inclusiv medici rezidenți, cu excepţia medicilor dentiști. Simpozionul va fi creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 10 credite.

Cursul va avea loc vineri, 23 noiembrie, în sala de conferințe a Centrului de Excelență Clinică al Fundației Baylor, strada Prelungirea Liliacului nr. 10, etajul al II-lea, începând de la ora 15:00. Vă rugăm să vă prezentaţi în ziua cursului cu cel puțin 15 minute înainte pentru a finaliza toate aspectele logistice.

Taxa pentru participare este de 50 lei. Pentru mai multe informaţii cu privire la înscriere, ne puteţi suna la numărul de telefon 0722 667 054 de luni până vineri, între orele 12:00 şi 16:00.

Înscrierea se face personal, la sediul Fundaţiei Baylor Marea Neagră, unde veţi putea completa şi semna Formularul de înscriere la curs şi veţi putea prezenta dovada efectuării plăţii taxei de înscriere în cazul în care optaţi pentru plata online.

Plata se poate efectua în contul IBAN: RO34UGBI0000032014702RON sau cash la sediul Baylor, atunci când vă prezentaţi pentru înscriere.

Important:
Vă rugăm ca, la prezentarea dumneavoastră la sediul Fundaţiei pentru înscrierea la curs, să ne furnizaţi şi codul unic CUIM care se regăseşte pe avizul anual eliberat de Colegiul Medicilor. Acesta este necesar pentru eliberarea diplomelor.

Locurile sunt limitate! Prezenţa este obligatorie!
Vă aşteptăm!