Echipa Baylor

Ana-Maria Schweitzer:

„La Baylor ne straduim sa ne tratam pacientii, clientii si partenerii exact asa cum ne-ar placea sa fim noi insine tratati daca am fi in locul lor. Cum bunele intentii sunt necesare dar nu suficiente, ne bazam munca pe perfectionare continua si standarde de calitate in tot ceea ce intreprindem.”

Monica Frangeti:

„Caldura si empatia sunt cuvintele care caracterizeaza perfect echipa Baylor. Intregul colectiv, de care ma simt atat de aproape, reuseste sa creeze pentru toti cei cu care vin in contact o atmosfera calda, sentimentul de acasa. Pentru mine, ca manager financiar, este o provocare sa gasesc sustinerea financiara pentru proiectele extraordinare ale echipei care are un scop clar, sa atinga perfectiunea in serviciile pe care le ofera.”

Stefania Mihale:

„Baylor a creat un mediu de lucru in care nu te poti plictisi niciodata pentru ca tot timpul sunt foarte multe lucruri de facut. Ne vin tot timpul idei noi, pe care le si transpunem in practica. Dar cel mai frumos lucru pe care l-am simtit aici a fost cand mi-am dat seama ca dezvoltarea mea a fost atat profesionala cat si personala.”

Mihaela Bogdan:

„Mi-am inceput cariera ca si coordonator de voluntari, lucru care se intampla pentru prima data la Baylor. Si asa am crescut profesional. In acelasi timp job-ul meu imi aduce si mari satisfactii personale. Pe mine ma motiveaza incurajarile pe care le primesc de fiecare data cand am nevoie de ele sau cand realizez ceva. Interactiunea cu pacientii continua si dupa cele 8 ore de program si-mi place sa cred ca verticalitatea noastra este o lectie urmata si de cei care apreciaza asta la noi.”

Emanoil Vasiliu:

„Fundatia Baylor reuseste sa faca exact ce are nevoie omul. Toti cei care lucreaza in organizatie, indiferent de pregatire, se implica intr-un mod natural in rezolvarea problemelor, fara sa tina seama de ierarhizare. Imi place sa lucrez aici pentru ca echipa vorbeste aceeasi limba.”

Negivan Septar:

„Am vazut cu ochii mei cum au evoluat serviciile medicale romanesti in tratamentul pentru HIV. Clipele prin care au trecut cei implicati in acest fenomen inca de la inceput nu pot fi redate in cuvinte, insa pot sa marturisesc ca traiesc o bucurie nemarginita ca am putut ajuta sa traiasca copii care nu ar fi avut nicio speranta fara noi. Mi-am dedicat viata ingrijirii persoanelor afectate/infectate cu HIV si nu cred ca as putea sa fac altceva vreodata.”

Florance Niculae:

„De 11 ani sunt in organizatie. Legatura mea cu cei care au nevoie de noi este mai mult decat profunda. Viata mea este legata de Baylor definitiv pentru ca aici mi-am gasit scopul, am crescut si am invatat.”

Alexandra Dima:

„Ca psiholog specializat in psihologia sanatatii este foarte important pentru mine sa imi ofer expertiza acolo unde este cu adevarat nevoie, de aceea sunt voluntar Baylor in calitate de cercetator consultant intr-un proiect ce vizeaza cresterea aderentei la medicatie. Colaboram acum pentru acest proiect cu cercetatori de talie mondiala si raspunsul lor pozitiv ne intareste convingerea ca munca noastra este foarte avansata la nivel international.”

Dan Craciun:

„La inceput a fost o provocare sa lucrez in echipa Baylor. In timp am ajuns la o colaborare echilibrata si eficienta. Imi place ca pot sa fac parte din echipa care se ocupa cu organizarea evenimentelor fundatiei, pentru ca astfel ma pot implica direct in activitate.”

Stela Piciorea:

„Pentru mine Baylor este a doua familie. Tinerii de la Casa Florilor sunt ca si copiii mei. Slujba mea este sa ii fac sa se simta ca intr-o familie, eu si colegele mele ii sfatuim in orice fel de probleme, asa ca este imposibil sa nu ne implicam emotional in vietile lor. As vrea sa reusim sa ii sustinem si in viitor sa isi transforme visele in realitate, pentru ca avand sprijinul necesar, fiecare dintre ei poate trai viata pe care si-o doreste.”

Leonica Mesesean:

„Nu poate fi decat o placere sa lucrez pentru Fundatia Baylor. Eu am grija sa coordonez activitatea legislativa a organizatiei si de sanatatea si securitatea muncii a angajatilor. Identific riscurile la care sunt supusi permanent angajatii si iau masuri pentru eliminarea si diminuarea acestora, tocmai de aceea apreciez foarte mult echipa in care lucrez si dedicarea pe care o are pentru misiunea Baylor.”

Lucia Anton:

„Simt ca am o relatie foarte speciala cu Fundatia Baylor. Aici se simte caldura angajatilor inca de cand intri pe usa, lucru la care nimeni nu poate fi imun. Sa speram ca in viitor vom dezvolta si mai mult aria de activitate, pentru a veni in sprijinul cat mai multor oameni care au nevoie de noi.”

Carol Schweitzer:

„Atmosfera de lucru de la Baylor este foarte placuta pentru ca suntem o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Stim foarte bine ce avem de facut si ne respectam unii pe ceilalti. Ma simt folositor aici si sper sa fac si mai multe pentru fundatie si in viitor.”

Ion Piciorea:

„Am fost alaturi de Baylor inca de la inceput, mai intai cu sufletul, voluntar, iar din 2006 am intrat oficial in organizatie. Desi profesia mea este de conducator auto, imi place sa ma implic in tot felul de activitati In care fundatia are nevoie de ajutorul meu.”

Nicu Tasi:

„Este pentru prima dată când simt că fac parte cu adevărat dintr-o echipă. Îmi place că lucrez într-un colectiv tânăr unde reușim cu toții să colaborăm foarte bine pentru a îndeplini Misiunea Baylor, o misiune atât de importantă.”

Cristian Costandache:

„Munca în echipa Baylor mi-a oferit posibilitatea de a contribui la aducerea pe lume a numeroși Copii prețioși. Deși aceștia provin din mame infectate cu HIV faptul că gravidele au venit la cabinet, și-au monitorizat sarcina și au respectat indicațiile și tratamentul prescris a dus la evitarea transmiterii infecției de la mamă la făt.”

Iuliana Ciocea:

„Am fost foarte încăntată când Fundația Baylor mi-a acordat sansa de a face parte din echipă, in ciuda faptului ca nu am avut experiență la angajare. Acum, mă bucur că fac parte din echipă și că prin munca depusă, contribui la diagnosticarea persoanelor purtătoare de virusuri hepatitice si HIV.”

Stela Rafte:

„Sunt fericită că pun și eu umărul, alături de ceilalți membrii ai echipei la aducerea unui zâmbet și a unei raze de speranță pe chipul beneficiarilor Baylor. Pentru mulți dintre ei angajații Baylor sunt sprijinul principal în lupta cu boala.”

Liliana Tudor:

„Mă bucur că m-am alăturat unui colectiv tânăr, dinamic, cu care am reușit să găsesc punți de comunicare încă din prima zi. Cazurile dificile pe care echipa le rezolvă în fiecare zi nu au încrâncenat chipurile membrilor ei, ba chiar le-au luminat, ca urmare a satisfacției pentru rezultatele obținute.”

Valentina Măturoi:

„În acest colectiv mă simt ca într-o familie cu bune și rele, cu probleme multe de rezolvat, dar și cu satisfacții pe măsură. Membrii echipei sunt întotdeauna dispuși să-și ofere sprijinul, atât pentru beneficiari, cât și pentru colegi.”

Nicoleta Popa:

„La Baylor lucrează oameni deosebiți. Mă bucur că fac parte din această echipă și sper să contribui cu succes la îndeplinirea misiunii Fundației, aceea de a ajuta comunitatea să dezvolte servicii eficiente de prevenire și îngrijire a bolilor infecțioase.”

Adelina Corduneanu:

„Este pentru prima oară când lucrez într-o fundație. De când mi s-a acordat această șansă, mi-am dat tot interesul pentru a participa activ la îndeplinirea misiunii acesteia, bazându-mă în toate actiunile mele pe motto-ul Baylor: „Cei care se străduiesc pot fi ajutati!”.”

Anca Cirjila:

„Este o mare bucurie pentru mine să lucrez într-o așa echipă profesionistă și plăcută cum este cea de la Baylor, iar șansa de a putea ajuta pacienții îmi oferă o mare satisfacție și determinare în misiunea noastră de a-i ajuta pe cei care au nevoie de noi.”

Sorin Tătar:

„Ca administrator, am grijă de sediul Fundaţiei aşa cum am de propria casă. Nu trebuie să lipsească nimic, toate trebuie să fie la locul lor. Dacă îţi respecţi colegii şi locul de muncă aşa cum îţi respecţi familia şi casa toate merg strună şi te simţi în largul tău. Aşa este la noi, la Baylor. Te simţi întotdeauna ca acasă.”

Cristina Bagaiof:

„Fundaţia Baylor – abordarea holistică a beneficiarului; profesionalism care determină respectarea şi aplicarea standardelor şi protocoalelor medicale prin continua informare şi formare.”

Alexandra Androne:

„Cred în reușita acestui loc de poveste şi, în ciuda altor idei preconcepute, pragul clinicii este călcat de cei mai puternici oameni. Lucrurile mari au începuturi mici. Debutul meu ca psiholog clinician la Baylor este primul pas către evoluţie şi dezvoltare. Alături de profesioniştii fundației am pornit cu zâmbetul pe buze și cu determinare în această aventură.”

Cristina Marinescu:

„Mă bucur să fac parte din această echipă! Baylor mi-a oferit șansa de a mă dezvolta profesional și de a contribui la îndeplinirea misiunii fundației. Atmosfera de aici este atât de caldă si de relaxantă încât mă simt ca acasă!”

Sanda Gabriela Murtaza:

„La Fundaţia Baylor Marea Neagră am găsit specialişti care împart o viziune comună asupra viitorului comunităţii pentru care lucrează. Mă bucur că am fost acceptată de îndată în echipă şi că pot căuta împreună cu colegii mei modalități de a explora și de a îmbunătăți continuu activitatea, concentrându-ne asupra obiectivului comun.”

Elena Rizea:

„Exercitarea profesiei la Fundația Baylor nu este o muncă – este o oportunitate. O oportunitate de creștere profesională, dar și personală, de a împărtăși aceleași idealuri și de a transforma viziunile înguste privitoare la persoanele afectate de boli cronice în viziuni generoase, comprehensive și cu perspective pozitive. Alături de oamenii potriviți, schimbările, de orice natură ar fi ele, sunt nu doar posibile, ci și mai facile. Baylor înseamnă informații, cunoștințe, educare, muncă în echipă și eforturi prin care oameni obișnuiți pot reuși lucruri extraordinare. Aici am găsit oameni care te susțin și te inspiră să faci mai mult, așa încât să dorești să vezi schimbări și să aduci o contribuție cât de mică către o lume mai sănătoasă.”

Maria Cristina Pătraşcu:

„Am înţeles înainte de a începe studiile de medicină că „binele” este o valoare concretă. Acesta poate fi oferit semenilor în diferite forme: serviciile medicale de la Fundaţia Baylor Marea Neagră reuşesc să facă acest lucru împletind cunoştinţe teoretice complexe, competenţe profesionale, şi bogata experienţă a întregii echipe. Îmi dă energie faptul că pot contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii beneficiarilor.”

Liliana Rotaru:

„Am găsit la Fundaţia Baylor Marea Neagră un loc de muncă unde vin cu plăcere: spaţiile sunt foarte practic şi frumos amenajate, generos luminate. Am descoperit că fiecare membru al echipei acordă atenţie şi grijă locului unde lucrează. Simt că munca mea este importantă şi apreciată.”

Iuliana Costaș:

,,Cei care se străduiesc pot fi ajutați.” Am rezonat cu acest motto încă din liceu când am fost voluntar la Fundaţia Baylor Marea Neagră. Acum fac parte din echipă şi pot contribui la îmbunătățirea vieții celor care ne trec pragul. Apreciez înaltele standarde morale și profesionale din cadrul fundației și mă străduiesc să mă perfecționez permanent pentru a fi la înălțimea lor.”

Andreea Mușat:

„Sunt multe lucruri minunate de spus despre Fundația Baylor Marea Neagră. M-a cucerit atmosfera pozitivă și destinsă. Am înțeles de la început că este un loc bun în care să îmi desfășor activitatea, deoarece fac parte dintr-o echipă în care colegii își împărtășesc cu generozitate din experiența acumulată.”

Iulia Năstase:

„Consider că mă aflu în locul potrivit, că activitatea în cadrul Fundației Baylor va contribui, în egală măsură, la dezvoltarea mea profesională și personală. Am descoperit aici o familie ai cărei membri se lasă conduși de simț civic.”

Florentina Stoian:

„Mi-am găsit vocația alături de Fundația Baylor Marea Neagră! Îmi place ceea ce fac și fiecare zi petrecută împreună cu echipa îmi aduce o bucurie și o satisfacție autentice. Sunt fericită că fac parte din această familie și că pot contribui la îndeplinirea misiunii fundației!”

Andreea Emilia Popa:

,,Dedicare, intelegere, compasiune si empatie sunt doar cateva dintre calitatile pe care l-am observat, intr-un timp foarte scurt, la Fundatia Baylor Marea Neagră. Mă bucur că fac parte dintr-o echipă care ține cont de fiecare persoană! Apreciez oportunitatea de a mă alătura acestui proiect care pune în centrul preocupărilor sănătatea, atât cea personală cât și pe cea a comunității.”

Cameluța Adam:

„Este o continuare firească a muncii mele de până acum și acest lucru îmi oferă confortul profesional de a folosi multe din cunoștințele și tehnicile deja cunoscute. De la primele întâlniri cu actualii colegi am înțeles că oamenii cu care voi lucra fac ceea ce le place – ceea ce este un privilegiu. Activitățile cu adulții tineri cu care lucrez sunt foarte bine organizate. Contez pe colaborarea necondiționată cu o echipă care urmărește să asigure o bună calitate a vieții beneficiarilor serviciilor noastre.”

Mihaela Adriana Niculai:

„Sunt multe lucrurile care îmi plac aici și despre care aș putea vorbi, aleg însă să vă mărturisesc că vin la serviciu cu plăcere, că m-am integrat foarte repede și foarte ușor. Nu voi face un secret din faptul că am descoperit aici o foarte puternică cultură a colaborării care ne face munca mai ușoară. Acest lucru se reflectă în calitatea serviciilor pe care le oferim, iar acest lucru se observă și în încrederea pe care o au pacienții în toți profesioniștii cu care intră în contact, fie că solicită servicii medicale sau psihosociale.”