Copiii pretiosi – Campanie de strangere de fonduri

Există 98 la sută şanse ca o mamă infectată cu HIV să nască un copil sănătos, dacă primeşte sprijin de specialitate în acest sens. Motivaţi de această posibilitate, fundaţia Baylor a dorit să mobilizeze comunitatea constănţeană prin organizarea unei seri caritabile. Oameni de afaceri, personalităţi politice dar şi artişti precum Mihai Traistariu, Ovidiu Lipan Tandarica si trupa de jazz Cornnel au participat la strângerea de fonduri necesare stopării transmiterii infecţiei cu HIV de la mamă la copil.
Statistici, ce într-adevăr ne pun pe gânduri. Îngrijorătoare şi pentru fundaţia Baylor, care de câţiva ani derulează numeroase programe de sprijinire a persoanelor infectate cu Hiv. La fel s-a întâmplat şi seara de 4 noiembrie 2010, unde la un hotel din staţiunea Mamaia, zeci de persoane au răspuns prezent unei acţiuni caritabile intitulată sugestiv „Copiii Preţioşi”.

Evenimentul a fost prezentat de realizatoarea emisiunii Apel De Urgenţă de la Neptun TV, Andreea Badea Hahui. Organizatorii au primit sprijin din partea Filialei Constanţa a Uniunii Artiştilor Plastici, care a donat pentru licitaţie câteva tablouri. S-au mai implicat în acest proiect Primăria Constanţa dar şi artişti de marcă ce au dorit să se înscrie în maratonul faptelor bune. Pentru licitaţie au mai fost donate două rochii de gală, dar şi sticle de vin cu istorie în spate. Fondurile strânse vor fi folosite pentru continuarea programelor destinate stopării transmiterii virusului HIV de la mamă la copil.

Partenerii Fundatiei pentru seara speciala dedicata faptelor bune sunt: Hotel Palm Beach, Primaria Constanta, Primaria Cumpana, Agentia Diva Models, Atelier Media,Square Media, Karma Audio, Master Print, Murfatlar, Winero, Casa de moda Licor, Casa de moda Cielle, Oriflame, Biba Bijoux, Sonjarlette, Mircea Marinescu.

TV Neptun, Telegraf si Radio Sky sunt partenerii media ai evenimentului.

Mai multe informatii:
www.ziuaconstanta.ro
www.telegrafonline.ro

Continuam sa strangem fonduri pentru programul „Copiii pretiosi”!Avem nevoie de 15000 euro in 2011. La evenimentul din 4 noiembrie jumatate din suma necesara a fost adunata.

Ofera-ti sprijinul pentru ca si alte mame precum Mihaela-din filmul de mai jos- sa se bucure de copii sanatosi. DONEAZA online, acum si nu astepta Craciunul sa faci fapte bune!

 

« Inapoi la lista