Arhiva 2010

Lansare de carte vie Omul Discovery

Astazi, 14 decembrie, la ora 18 la Biblioteca Judeteana constanteana are loc lansarea unei carti in cadrul evenimentului Puncte de vedere organizat de catre Fundatia Baylor. Cartea vie este Paul Dicu,instructor de arte martiale, alergator.

Citeste mai mult

„Puncte…de vedere” – editia a doua

Vino sa descoperi fotografii cu sunet si sa stai de vorba cu carti vii. Vei avea o noua perspectiva asupra comunitatii. La Biblioteca Judeteana Constanta, 13-17 decembrie orele 16-20. Intrarea este libera.

Citeste mai mult

Important! Nu se fac testari si programari

Va informam ca in perioada 20 decembrie 2010 -10 ianuarie 2011 la Centrele Baylor din Constanta si Tulcea nu se vor efectua testari rapide si nici programari. Programul de consiliere si testare gratuita pentru HIV , hepatita B si hepatita C continua si in 2011 dupa data de 10 ianuarie.

Citeste mai mult

Intalnirea pacientilor cu hepatita C!

Mai sunt 10 locuri la intalnirea gratuita a pacientilor cu hepatita C. Daca ai aceasta boala si ai intrebari legate de tratament, stil de viata si decizii importante, te invitam sa te inscrii pana joi 25 nov 2010 pe email mmocanu@baylor.ro pentru a afla raspunsuri intr-o intalnire exclusiva si directa cu experti in acest subiect.

Citeste mai mult

Va invitam la film!

Fundatia Baylor este coordonatorul local al festivalului de film ONE WORLD Romania - festival de film documentar dedicat drepturilor omului- on tour. Festivalul isi propune sa prezinte cat mai multe teme relevante prin filme de buna calitate, care sa ajunga la cat mai multi tineri, iar astfel sa ajute la crearea unei comunitati active ce isi doreste sa cunoasca si sa se implice in problemele cu care se confrunta ceilalti, sub motto-ul: ALEGE SA-TI PESE!

Citeste mai mult

Cina de caritate „Copiii pretiosi”

Fundatia Baylor Marea Neagra organizeaza o cina de caritate joi 4 noiembrie, ora 19.00, la hotelul Palm Beach din Mamaia.Scopul evenimentului de strangere de fonduri este de a asigura asistenta materiala, medicala si psihosociala copiilor si mamelor seropozitive, de a opri transmiterea infectiei cu HIV de la mama la copil.

Citeste mai mult

TV Neptun, partener in informare

TV Neptun ne sustine in campania de informare despre HIV si hepatite si de promovare a testarii, inceputa in aceasta luna. Stirile de la ora 19.30 ne vor prezenta situatiile de risc, povestea Mihaelei si a fetitei ei, unde te poti testa. Multumim pentru colaborare!

Citeste mai mult